Despre noi - Despre Yard Cad SRL

Bine ati venit la YARD CAD! Orice servicii din domeniul cadastrului, geodeziei sau cartografiei aveti nevoie, ati nimerit unde trebuie. Preturile corecte, respectul fata de clienti si respectarea termenelor sunt argumentele pe care le punem la bataie pentru a fi si dumneavoastra un client multumit.

Punem planurile tale de pe hartie  in teren

Echipa noastra de specialisti s-a lansat in activitate in anul 2000, dezvoltandu-se constant de-a lungul celor 14 ani de experienta.  Desi activitatea noastra a mers mana in mana cu piata constructiilor si cea imobiliara, nu putem spune ca am suferit de pe urma crizei.  Practicand mereu preturi avantajoase pentru client, raspunzand cu seriozitate la toate solicitarile, am devenit una dintre companiile preferate ale clientilor din Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Suntem o firma autorizata de catre Autoritatea Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) sa executam toate lucrarile de specialitate in cadastru, geodezie, cartografie.

Fie ca sunteti arhitect, constructor, dezvoltator sau pur si simplu proprietar de teren, va putem pune la dispozitie oferta si serviciile noastre  in conditii pe care suntem convinsi ca le veti aprecia drept promotionale.

La YARD CAD tinem foarte mult la calitatea serviciilor si la aspectele care ne diferentiaza fata de competitori. Nu oricine are studii tehnice de specialitate stie cum sa se comporte cu clientii, dupa cum ati avut poate neplacerea sa constatati.

La YARD CAD va asiguram ca veti gasi intotdeauna la dispozitia dumneavoastra:

  • O echipa cu 14 ani de experienta in activitate pe piata, mii de lucrari efectuate si o experienta practica, tehnica si legislativa completa;
  • Echipamente tehnice de ultima generatie, pretabile pentru toate tipurile de lucrari pe care le facem;
  • Preturi corecte, conditii avantajoase;
  • Respect fata de client, onestitate si incredere;
  • Promptitudine si seriozitate in respectarea termenelor;
  • O abordare prietenoasa a celor care ne contacteaza in cautare de sfaturi si oferte;
  • Consultanta preliminara gratuita.

Suntem o echipa experimentata, cunoastem foarte bine documentatiile, normele legislative, metodologia din domeniul in care activam, dar si realitatile din teren. Reclama noastra in toti acesti ani au fost recomandarile de la un client la altul, astfel am reusit sa ne dezvoltam cu clienti noi si sa mentinem langa noi colaboratori mai vechi.

Va invitam sa ne cunoasteti, sa ne spuneti cu ce va putem ajuta, sa va facem o oferta si sa colaboram. Cu YARD CAD va asiguram ca aveti numai de castigat!